Nakladateľstvo Aspen Publishers / Najlacnejšie knihy

Nakladateľstvo Aspen Publishers

Zobrazené 1 – 20 z 55 výsledkov

Ďalšie

Stránka 1. z 3

Predchádzajúci

Radiť podľa a zobraziť tiež nedostupné

  1. Haccp: A Practical Approach

    Haccp: A Practical Approach

    S. E. Mortimore, Sara Mortimore, Carol Wallace | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  2. Food Hygiene, Microbiology and Haccp, Third Edition

    Food Hygiene, Microbiology and Haccp, Third Edition

    S. J. Forsythe, P. R. Hayes, S. Forsythe | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  3. Organic Food Processing and Production Handbook

    Organic Food Processing and Production Handbook

    S. Wright, Simon Wright | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  4. Milk and Milk Products: Technology Chemistry and Microbiology

    Milk and Milk Products: Technology Chemistry and Microbiology

    A. H. Varnam, Alan H. VarnAm, Jane P. Sutherland | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Brožovaná

    127.51

  5. Functional Foods: Designer Foods Pharmafoods and Nutraceuticals

    Functional Foods: Designer Foods Pharmafoods and Nutraceuticals

    Israel Goldberg, I. Goldberg | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    128.84

  6. New Methods Food Preservation

    New Methods Food Preservation

    G. W. Gould, Gould | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Brožovaná

    127.51

  7. Food Composition Data

    Food Composition Data

    Greenfield, H. Greenfield | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  8. Cheese Vol 1

    Cheese Vol 1

    Fox, P. F. Fox | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  9. Handbook of Industrial Seasonings (C&h)

    Handbook of Industrial Seasonings (C&h)

    E. W. Underriner, I. R. Hume, E. W. Underriner | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  10. Technology of Reduced-Additive Foods

    Technology of Reduced-Additive Foods

    Smith, Smith Jim Jr., Jim Smith | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  11. Industrial Chocolate Manuf & Use

    Industrial Chocolate Manuf & Use

    Beckett, S. T. Beckett | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  12. Technology Extrusion Cooking

    Technology Extrusion Cooking

    Frame, N. D. Frame, N. D. Frame | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    128.84

  13. The Technology of Vitamins in Food (C&h)

    The Technology of Vitamins in Food (C&h)

    P. Berry Ottaway | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  14. Thickening & Gelling Agents Food

    Thickening & Gelling Agents Food

    A. Imeson, Imeson | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  15. Food Color & Appearance

    Food Color & Appearance

    John B. Hutchings, Hutchings, John B. Hutchings | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  16. Understanding Natural Flavors

    Understanding Natural Flavors

    J. R. Piggott, Piggott, A. Paterson | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    141.43

  17. Measurement of Food Preferences (C & H)

    Measurement of Food Preferences (C & H)

    H. J. H. Macfie, D. M. H. Thomson | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  18. Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products: Advances in Meat Research

    Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products: Advances in Meat Research

    A. M. Pearson, T. R. Dutson | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

  19. Food Flavorings, Second Edition

    Food Flavorings, Second Edition

    Ashurst Philip R. Dr., P. R. Ashurst | Aspen Publishers, 1995


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Brožovaná

    127.51

  20. Chemical Engineering for the Food Industry

    Chemical Engineering for the Food Industry

    P. J. Fryer, C. D. Reilly, D. Leo Pyle | Aspen Publishers, 1991


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 14 - 18 dní

    Jazyk: Angličtina

    Väzba: Pevná

    127.51

Ďalšie

Stránka 1. z 3

Predchádzajúci

Záznamov na stránku

Filtrovať výsledky

Jazyk
  • Angličtina55
Väzba
  • Pevná39
  • Brožovaná16
Dostupnosť
  • Do mesiaca53
  • Dostupnosť neznáma2
Rok vydania
  • 20215
  • 20201
  • 20191
  • 199546
  • 19912
Rozsah ceny

-



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: